نیمه اول سال 1400 را پشت سر گذاشتیم و چند روزی است که وارد نیمه دوم سال شدهایم. نیمه دوم را در حالی آغاز میکنیم که به لطف خداوند شرایط شیوع کرونا در کشور روندی نزولی را طی میکند و امید جامعه به پشت سر گذاشتن این بحران افزایش یافته است. در این شرایط، لازم است تا شهروندان هم با رعایت اصولی و جدی پروتکلهای بهداشتی به مسئولان کمک کنند تا هرچه زودتر آمارها به صفر نزدیک شده و بار دیگر شاهد بهتر شدن اوضاع اقتصادی و شرایط زندگی برای اقشار مختلف باشیم.
در این شرایط، موسسه خیریه سمر افتخار میکند که با کمک شما مهراندیشان توانست طی این مدت - که شیوع ویروس کرونا باعث شده بود فعالیتها به دشواری انجام شوند- کارهای خود را با قدرت و در جهت خدمت رسانی به سلامتجویان پیش ببرد. در همین راستا، سمر امیدوار است که با پایان یافتن شیوع ویروس کرونا، بار دیگر سطح فعالیتهای این موسسه به حالت سابق بازگردد و اعضای این موسسه خیریه بتوانند حتی از گذشته نیز موثرتر و بهتر فعالیت کنند تا انشالا در ماهها و سالهای پیشرو تعداد بسیار بیشتری از سلامتجویان را تحت پوشش خدمات سمر قرار دهند.
بنابراین، شکی در این نیست که پایان یافتن کرونا و بازگشت فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی در کل کشور به حالت عادی، به نفع همه شهروندان و از جمله، به نفع بیماران مبتلا به سرطان خواهد بود. در ماههایی که شیوع کرونا به اوج رسیده بود، سلامتجویان برای انجام کارهای درمانی خودشان با محدودیتهای بسیار زیادی مواجه بودند. چرا که تضعیف سیستم ایمنی بدن آنها بر اثر انجام دادن شیمی درمانی، خطر ابتلای آنها به ویروس کرونا را بالاتر میبرد.
در چنین شرایطی، موسسه خیریه سمر به کمک شما مهراندیشان عزیز توانست با عزمی راسخ، از سلامتجویان تحت پوشش این موسسه که تحت عنوان "فرزندان سمر" از آنها یاد میشود، به صورت کامل حمایت کند. موسسه سمر مثل همیشه خدمات جامع کیفی خود را به فرزندانش ارائه نمود و به لطف خداوند از شدت یافتن مشکلات مالی در زندگی این افراد جلوگیری کند. خدمات جامع کیفی موسسه خیریه سمر شامل تمامی خدماتی میشود که سمر با هدف حمایت همه جانبه از سلامتجویان به آنها ارائه میکند تا بتوانند دوره درمانی خود را به بهترین شکل دنبال کنند. برای آشنایی بیشتر با "خدمات جامع کیفی سمر" میتوانید در قسمت خدمات سمر با موارد مختلف آن آشنا شوید.
حال نکته اینجاست که در چنین شرایطی، مهراندیشان چه وظیفهای دارند؟ شما مهراندیشان بزرگوار که در تمام ماههای سخت اخیر توانستید با حمایتهای بی دریغ خود حامی و پشتیبان فرزندان سمر باشید، در روزهای فعلی چه کارهایی میتوانید انجام بدهید؟
بنظر میرسد در روزهای فعلی که روند واکسیناسیون مردم با شدت زیادی در حال انجام است، مهمترین وظیفه هر شهروندی –از جمله شما مهراندیشان- کمک به تقویت این روند و تشویق دیگران به زدن واکسن است. مشخصا هرقدر که تعداد بیشتری از اعضای کشور خود را واکسینه سازند، احتمال شکل گرفتن پیک ششم کرونا در کشور کمتر و کمتر خواهد شد. این مساله در حالی است که به گفته کارشناسان، اگر خدای ناکرده پیک ششم کرونا در کشور ایجاد شود دوباره شرایط وخیم گذشته تکرار خواهد شد. در این صورت، فرزندان سمر و دیگر افراد مبتلا به سرطان بیش از دیگران از این وضعیت آسیب خواهند دید. بنابراین، وظیفه هر مهراندیش این است که نه تنها خود را واکسینه سازد بلکه، به دوستان و اطرافیان خود نیز پیشنهاد کند که هر چه زودتر برای زدن واکسن به مراکز معرفی شده مراجعه کنند.
در ادامه، نگاهی میاندازیم به شرایط واکسیناسیون و آمارهای مربوط به کرونا در کشور و امیدواریم این شرایط در آینده نزدیک بهتر و بهتر شوند.
تا تاریخ 14 مهرماه، بیش از 60 میلیون دز واکسن تزریق شده است
بر اساس تازهترین اظهارات وزارت بهداشت، آمارهای مربوط به واکسیناسیون و شیوع کرونا، نشان میدهند که وضعیت در حال بهتر شدن است. به لطف خداوند، 58 شهر در وضعیت آبی و سالم به سر میبرند و این در حالی است که تا همین یک ماه پیش، حتی یک شهر با وضعیت آبی نیز در کشور وجود نداشت. چنین وضعیتی، نشان دهنده این است که میتوان امیدوار بود با همکاری مردم و دولت، هرچه زودتر شاهد پایان این بحران باشیم.
تا کنون ۴۲ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۲۲۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۷ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۷۲۴ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶۰ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۹۴۵ دُز رسید. از دیروز تا امروز ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۴۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۰۵ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۴۵۸ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۱ هزار و ۷۷۹ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۱۵۳ هزار و ۴۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
5 هزار و ۵۹۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۳۲ میلیون و ۸۲۹ هزار و ۹۴۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۶ شهر در وضعیت زرد و ۵۸ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.