پست الکترونیک:
info@samarcharity.org
تلفن تماس:
۰۲۱-۲۸۱۳۴ و ۲۲۵۹۴۵۳۱-۰۲۱
نشانی دفتر مرکزی:
تهران، خيابان شهيد کلاهدوز (دولت)، بين اختياريه و ديباجی جنوبی، ساختمان پزشکان ۴۵۰ شرقی (صدرا)، طبقه ششم غربی، واحد ۴۳
نشانی خانه امید:
تهران، خيابان دروس، خیابان یخچال، نرسیده به خیابان کماسایی، پلاک ۱
موسسه خیریه «سرور مهراندیشان راستین» که با نام «سمر» شناخته میشود، در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد. در آن سال، پس از کسب مجوزهای لازم از مراجع قانونی کشور و با هدف حمایت روحی-روانی از افراد مبتلا به سرطان که در سنین بالای ۱۴ سال قرار دارند، فعالیت خود را آغاز کرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره موسسه خیریه سمر به صفحه «آشنایی با سمر» مراجعه نمایید.
این موسسه خیریه یک سازمان مردم نهاد (سمن) است. سازمانی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرتجاری است که با اهداف کاملا انساندوستانه خود و بدون در نظر گرفتن جایگاه قومی، مذهبی، نژادی و جنسیتی افراد، خدمات رایگان خود را به گروههای کمدرآمد و نیازمند مبتلا به سرطان ارائه میدهد.
محوطه ورودی خانه امید سمر
بنیانگذار و مدیرعامل خیریه سمر
خانم «شهرزاد آیرم» خود زمانی یک بیمار مبتلا به سرطان بود. او تلاش کرد که برای زندگی بجنگد و در مقابل این غول به ظاهر شکستناپذیر شکست نخورد.
مدتی طول کشید تا شهرزاد آیرم توانست پیروز از این میدان خارج شود و سلامتی او همراه بود با بدست آوردن کولهباری از تجربیات و یاد گرفتن شیوههایی جدید و موثر برای درمان موفق.
خانم آیرم در ادامه تصمیم به تاسیس یک موسسه خیریه سرطان گرفت تا بتواند آن آموختهها را به دیگران هم آموزش بدهد. موسسهای که قرار بود خانه امید افرادی باشد که در مسیر سخت بهبودی قرار دارند.
او این موسسه خیریه را سمر نامید، افراد تحت پوشش آنجا را «فرزندان سمر» و خود را نیز، مادر آنها نام نهاد. این موسسه در ابتدا با یک آپارتمان کوچک کارش را آغاز کرد. اما خوشبختانه؛ خیرین مهربانی رفته رفته از آن حمایت کردند که بخاطر روح بزرگشان، مهراندیشان نام گرفتند.
سمر دو سال ابتدایی خود را در همان آپارتمان گذراند. از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ در مدت ۴ سال، فضای برگزاری کلاسهایش را افزایش داد. در همین دوره بود که خدمات سمر به فرزندانش، «خدمات جامع کیفی» نام گرفت. حالا دیگر نه تنها با برگزاری کلاسهای روحی روانی، سرشار از امید و انرژی مثبت میشدند بلکه؛ از خدمات رفاهی و کمکهزینههای موسسه نیز بهرهمند میگشتند.
با گذشت سالهای بعدی، برنامههایی اجرا شدند که در نتیجه آنها، توانست بهتر از فرزندان خود مراقبت کند. عملکرد شفاف و روحیه متعهد مدیریت و کارکنان موجب شد تا سمر، استاندارد SGS را دریافت کند که این مجوز برای موسسات خیریه، نشاندهنده اعتبار و شفافیت عملکرد آنهاست.
همچنین، مقام مشورتی ویژه از شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل گرفت که به اختصار به آن «اکوسوک» گفته میشود.
بعد از این همه مدت، دفتر موسسه به جای دیگری نقل مکان کرد و خانه بزرگی را نیز برای فرزندانش برگزید که به آن «خانه امید» گفته میشود.
فضای سبز خانه امید سمر
خانه امید، با داشتن حیاطی سرسبز و محیطی دلباز، مکان آرام و باصفایی را در اختیار بیماران مبتلا به سرطان قرار میدهد.
موسسه خیریه سرور مهراندیشان راستین، در حالیکه فعالیت خود را در استان تهران آغاز کرده بود، اما در طول مسیر سخت و طولانیاش توانست فعالیتهایش را در سرتاسر کشور گسترش دهد. و در حال حاضر، نه تنها داخل کشور؛ بلکه در سطح بینالمللی هم به خدمترسانی مشغول است.
حمایت جامع کیفی از بیماران
با توجه به نیازها و احتیاجات گسترده فرزندان، نیاز به تغییراتی بود که باید در ارائه خدمات به آنها لحاظ میشد. به همین خاطر، در سال ۱۳۹۰ این تغییرات ایجاد شد و خدمات رفاهی هم به خدمات روحی و روانی اضافه گشت. این سه خدمت در کنار هم، خدمات جامع کیفی نامیده شدند.
اکنون، با گذشت 16 سال، وارد دورهای شدهایم که سمر در کنار فرزندان و مهراندیشان خود رشد کرده و به بلوغ رسیده است. این مرکز بیش از 12721 فرزند دارد و برای آنها و کودکان آنها، که نوههای سمر هستند، انواع و اقسام خدمات را ارائه مینماید. به این ترتیب، میتوان با اطمینان اینگونه گفت که: ثمرهی سمر، زندگی است.