30فروردین
ماه مبارک رمضان و رسم مهراندیشی
بازگشت
ماه رمضان فرا رسید، هر سال وقتی عطر رمضان را احساس میکردیم یاد تمام خاطرات خوبی که از لحظات شیرین این ماه داشتیم مثل: بیدار شدن برای سحری، تحمل کردن و صبر کردن در برابر گرسنگی و تشنگی و در نهایت، انتظار لذت بخش برای رسیدن به اذان و افطاری، میافتادیم. امسال اما دومین سالی است که ویروس کرونا اندکی حال و هوای ماه رمضان را تغییر داده و مسائل تازهای را برای روزه داران ایجاد کرده است.
موسسه خیریه سمر فرا رسیدن این ماه مبارک را خدمت تمامی مهراندیشان تبریک عرض میکند و امیدوار است تا همگی بتوانیم از تمامی موهبتها و نعمات این ماه پربرکت بهره مند شویم. در این یادداشت، میخواهیم با شما مهراندیشان عزیز مسائلی را پیرامون شرایط فرزندان سمر به بحث بگذاریم.
سمر از بدو تاسیس خود در سال 1386 تا همین فروردین ماه 1400 و در آستانه ماه رمضان، توانسته است رقمی نزدیک 10 هزار نفر (بصورت دقیقتر، 9 هزار و 485 نفر) را به عنوان فرزندان سمر پذیرش کند و بسته حمایتی خود را تحت عنوان «خدمات جامع کیفی» به آن عزیزان ارائه نماید. حتما شما مهراندیشان از ارزش و اهمیت خدمات جامع کیفی سمر اطلاع دارید. خدماتی که بصورت جامع و کامل تمام نیازهای اساسی بیماران مبتلا به سرطان را برای طی دوران بهبودی و رسیدن به سلامتی رفع مینماید و موسسه سمر این افتخار را دارد که اولین و تنها ارائه دهنده این نوع خدمات در کشور است. از زمستان سال 98 تا کنون که ویروس کرونا در کشور تاخته و گاه آمار و ارقام نشان دهنده کاهش افراد مبتلا بوده و گاه شاهد رشد تصاعدی آمار ابتلا و حتی مرگ و میر در شهرهای مختلف بودهایم، موسسه خیریه سمر با تمام توان خود به پذیرش فرزندان سمر با قدرت ادامه داده است و حتی قرمزترین و سختترین شرایط کرونایی هم موجب نشد تا پرسنل سمر از انجام این امر مهم باز بمانند.
چنین عملکرد افتخارآمیزی نشان دهنده دو مساله است: اولی، لطف خداوند متعال که مثل همیشه شامل حال خانواده سمر بوده است و این لطف همه ما را یاری کرده تا بدون افت کیفیت و با تمام توان به خدمات خودمان به بیماران مبتلا به سرطان بالای 14 سال ادامه بدهیم و دومی، همیاری و مشارکت شما مهراندیشان عزیز که اگر یاری و حمایت شما نبود، ثبت چنین عملکرد چشم گیری امکان پذیر نبود. خانه امید اگرچه در این ماهها بخاطر پروتکلهای بهداشتی کمی خلوتتر از سالهای گذشته بود، اما به لطف خدا هیچگاه درهایش به روی مهراندیشان و فرزندان سمر بسته نشد. در تمام این روزها و هفتهها شاهد این بودیم که بسیاری از مهراندیشان به صورت حضوری پا به خانه امید میگذاشتند و مهر و نور و زیبایی را با خود به این خانه میآوردند. بسیاری از شما دوست داشتید هدایای خودتان را به صورت حضوری به دست همکاران ما برسانید و از انرژی مثبت خود به این خانه اضافه کنید و درمقابل، از خانه امید خودتان هم بهترین حس و حال را دریافت نمایید. برخی دیگر از مهراندیشان هم با توجه به اینکه امکان پرداخت هدایای حمایتی بصورت اینترنتی به اشکال مختلف فراهم است، صلاح میدانستند که در این شرایط کرونایی هدایای خود را بصورت غیرحضوری به دست همکاران ما برسانند ولی شک نداریم که همان عزیزان نیز قلبا تمایل داشتند که شرایط اجازه حضور در خانه امید را به آنها میداد. در تمام این لحظات، ما در خانه امید حضور تک تک شما عزیزان را حس میکردیم و حتی اگر روزهای کرونایی همچنان ادامه پیدا کند، هنوز امیدوار خواهیم ماند که هرچه زودتر شرایط عادی شود و خانه امید به مثال سابق پر شود از تک تک فرزندان و مهراندیشانی که با صدای خندهها و گفتگوهایشان فضای آنجا را آکنده از حس و حال خوب کنند.
حالا که ماه رمضان فرارسیده است، این زیبایی دوچندان یا شاید بهتر است بگوییم که صدچندان شده است. همیشه در این ماه توجه و حواس انسانها بیشتر به سمت حمایت از هم نوعان و هم وطنهای خود میرود. این مساله هم به این خاطر است که یکی از دلایل روزه گرفتن، درک نمودن حال فقرا و گرسنگان ذکر شده است. این ماه به همه ما یادآوری میکند که فارغ از شرایط اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی همه ما با هم برابر هستیم و انسانیت در هیچ حالتی نباید تحت تاثیر مسائل مادی قرار گیرد. البته، لازم به ذکر است که یکی از فواید شیوع ویروس کرونا این بود که به همه انسانها در تمام کشورهای جهان یادآوری کرد که هرقدر هم ثروتمند و قوی باشید باز هم ممکن با کوچکترین ویروس که با چشم غیرمسلح اصلا دیده هم نمیشود، از این دنیا رخت بربندید. کرونا موجب شد تا بسیاری از افراد که هیچوقت به مرگ نمیاندیشیدند و خود را از مرگ بسیار دور و بعید میدانستند، حالا مرگ را بیشتر و بیشتر به خود نزدیک بدانند. چنین طرز فکری که با عنوان مرگ اندیشی از آن یاد میشود، به همه افراد کمک میکند تا زیباتر و بهتر زندگی کنند. مرگ اندیشی در ماه مبارک رمضان میتواند با طعم مهراندیشی هم تلفیق شود و در این صورت یکی از زیباترین دورههای زندگی هر یک از ما را رقم بزند. شاید ماه رمضان امسال بتواند به هر یک از ما کمک کند تا برای همیشه تغییری بزرگ و بنیادین را تجربه کنیم. تغییری که در آن، بدون هیچ چشمداشت و بدون هیچ انتظاری، هر آن چه را که میتوانیم به دیگران ببخشیم و هدیه کنیم. شاید بتوانیم بیاموزیم که فقط و فقط برای رضای خدا، هر قدر که میتوانیم از مال و زندگی خود به یک بیمار مبتلا به سرطان هدیه کنیم تا او بتواند بهتر و راحتتر دوران درمان خود را طی کند. ماه رمضانی که در آن، به قدر توان از یک خانواده که بیمار مبتلا به سرطان دارد حمایت کنیم، میتواند یکی از پربرکتترین ایام زندگی ما باشد.
موسسه خیریه سمر از شما مهراندیشانی که عضو خانواده سمر هستید و همواره به هر اندازه که توانستهاید به نیت حمایت از فرزندان سمر هدایایتان را به موسسه هدیه کردهاید، دعوت میکند تا به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان بیشتر غمخوار کسانی باشید که یا پدرشان درگیر بیماری سرطان است، یا مادری دارند که با این بیماری دست و پنجه نرم میکند و یا فرزندی دارند که از سرطان رنج میبرد. این عزیزان هم به حمایت معنوی و کمکهای روحی نیاز دارند و هم لازم است تا با حمایتهای مادی دورههای درمانیشان را تسهیل کنیم. فراموش نکنیم که بیماران مبتلا به سرطان، به خاطر ضعیفتر شدن بدنشان عموما نمیتوانند کار کنند و به همین خاطر شرایط مالی مساعدی را تجریه نمیکنند. در کنار آن، اضافه کنید مخارج زیاد درمانی را و داروهایی که در اثر تحریمها و دیگر مشکلات قیمتهای بسیار گرانی دارند، همه اینها فشار را بر بیماران مبتلا به سرطان بیشتر و بیشتر میکنند.
اما شما مهراندیشان میتوانید با مشارکت قویتر و پر رنگتر برای حمایت از فرزندان سمر، یار و یاور خودشان و خانوادههای محترمشان باشید. ضمن اهدای هدایای نقدیتان از طریق راههای اینترنتی و یا بصورت حضوری در خانه امید، حتما در شبهای بزرگ این ماه نیز فرزندان سمر را دعا کنید تا انشالله هرچه زودتر به سلامتی کامل برسند.
راههای اهدای هدایای نقدی به موسسه خیریه سمر
۱. پرداخت آنلاین از طریق سایت سمر با کلیک کردن بر روی پرداخت اینترنتی سایت
۲. شماره حساب: 3338100100760361
۳. شماره کارت: 5022291900015429
۴. پرداخت با شمارهگیری کد: #900*4*733*
مقالات مرتبط
عید فطر از جمله اعیاد مبارک و مهم برای مسلمانان جهان است...
چند روزی است که از ماه مبارک رمضان، این ضیافت بزرگ الهی ...