بیماری سرطان یکی از بیماریهایی است که در دهههای اخیر افراد بسیاری را در سرتاسر دنیا به خود مبتلا ساخته و اگرچه با پیشرفت علم و تهیه داروها و روشهای درمانی تازه شانس بیماران برای بهبودی بیشتر شده، اما روند درمانی آنها همچنان سختیهای جسمی، روحی و روانی خود را دارد.
در هر کشوری موسسات خیریهای فعالیت دارند که با هدف کمک به بیماران مبتلا به سرطان تاسیس شدهاند و در کشور خودمان هم به طور مشابه، موسسات خیریه مختلفی در این زمینه فعالیت دارند. اما موسسه خیریه سمر که از سال 1386 توسط سرکار خانم شهرزاد آیرم تاسیس شد، نه تنها به صورت ویژه به بیماران بالای 14 سال خدمت رسانی میکند بلکه خدمات جامع کیفی را نیز برای اولین بار معرفی کرد و هنوز هم اولین و بهترین موسسهای است که خدمات جسمی، روحی، روانی و مالی را همزمان با هم به سلامتجویان ارائه میکند.
اما همانطور که همگان اطلاع دارند، همزمان با شیوع ویروس کرونا بسیاری از شرکتها، سازمانها و موسسات در اقصی نقاط جهان به صورت موقت یا دائمی فعالیتهای خود را متوقف کردند. در این بین، هنوز هم هستند موسساتی که بخاطر اهمیت و ارزشی که برای رسالت خود قائل هستند، همچنان و با تمام قوا مشغول کار هستند. بی شک موسسه خیریه سمر یکی از آنهاست. خیریهای که در تمام سالهای فعالیتش توانسته امید را به افراد مبتلا به سرطان هدیه کند، اعتماد مهراندیشان را جلب نماید و از همه مهمتر، خدمات اثربخش خود را بی وقفه ارائه کند.
سمر در این روزها ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی و ایجاد یک محیط بهداشتی و عاری از خطر ابتلا به بیماری کووید19 اجازه نداده تا دربهای خانه امید به روی فرزندانش بسته شود. خانهای که به معنای واقعی امید کسانی است که از راههای نزدیک و دور و با آرزوی شکست دادن سرطان و کسب سلامتی پای به آنجا میگذارند.
در این مقاله، میخواهیم شرحی از فعالیتهای سمر را در سال 99 ارائه کنیم. سالی که علیرغم فشارهای ناشی از کرونا ویروس، نقطه عطفی در خدمترسانی مستمر و البته، وفاداری به رسالتهای موسسه سمر بود.
کمک به بیماران مبتلا به سرطان در موسسه خیریه سمر
از سال 1386 که سمر افتتاح شد تا روزهای فعلی، بالغ بر 8600 نفر پذیرش شدهاند. این عدد به خوبی نشانگر اعتمادی است که سلامتجویان به این خیریه دارند. حضور فعال مددکاران این موسسه در بیمارستانها و داروخانههای مختلف، فقط یکی از راههایی است که از طریق آن سمر به دنبال سلامتجویان میرود. شاید بهتر باشد اینگونه بیان کنیم که، بجای اینکه فرزندان سمر به دنبال خانه امیدشان بیایند، خانه امید است که به دنبال فرزندانش میگردد. علاوه بر حضور مددکاران در اماکن یاد شده، راههای موثر دیگری نیز پیشبینی شدهاند تا اطمینان حاصل شود که هر فرد مبتلا به سرطان که بالای 14 سال دارد، از وجود این خیریه و حمایت جامع کیفی که به فرزندانش ارائه میدهد مطلع شود. همین مساله نیز موجب گشته تا فرزندان سمر صرفا محدود به ساکنین استان تهران نباشند و از تمامی استانها، شهرها و روستاهای دیگر نیز در این موسسه پذیرش میشوند. حتی یکی دیگر از ویژگیهای جالب سمر، داشتن فرزندانی در کشورهای همسایه است.
در ماههای اخیر، یکی از مشاغلی که بسیار مورد توجه جامعه و رسانهها واقع شده کادر درمان بوده است. کادر درمان متشکل از پزشکان، پرستاران و دیگر عزیزانی است که رنج دوری از خانواده و ریسک ابتلای خودشان به کووید19 را به جان میخرند تا مبتلایان به کرونا را درمان نمایند. شاید بتوان نوع فعالیت کارکنان سمر را در این دوره زمانی به ایثار و فداکاری کادر درمانی کشور تشبیه نمود. واقعیت این است هرقدر هم که اوضاع شیوع کرونا وخیم باشد، روند خدمترسانی به بیماران مبتلا به سرطان نباید قطع شود. اکثریت فرزندان سمر افراد بالای 14 سالی هستند که خودشان پدر یا مادر خانوادهای میباشند و فرزندانی دارند که هم چشم به راهشان نشستهاند و هم امید به بهبودی آنها دارند. مگر میشود در این اوضاع روند خدمترسانیهای خیریه سمر متوقف شود؟ بدون تردید، پاسخ این سوال «خیر» است.
حمایتهای بی دریغ مهراندیشان از سمر و فرزندانش
در کنار توضیحاتی که از پذیرشها و خدمت رسانیهای سمر ذکر شد، نباید از بیان این نکته غفلت کرد که تمام این موفقیتها و همه این سعادتی که تاکنون نصیب ما شده، نتیجه حمایتهای شما مهراندیشان عزیز است.
از همان ابتدای تاسیس سمر تا حالا، بر تعداد مهراندیشانی که با نیتهای خیرشان هدایای خود را به قصد حمایت از بیماران مبتلا به سرطان به این موسسه اهدا نمودهاند افزوده گشته است. خیرین قلک، خیرینی که به صورت حضوری یا غیرحضوری مبالغ اهداییشان را به سمر هدیه میکنند و ... همگی نقش اصلی این داستان بودهاند. داستانی که روایت کننده فداکاریها، از خودگذشتگیها و قلبهایی است که به عشق هم نوع میتپند.
ضمن اینکه تعداد مهراندیشانی که در این ماهها در خانه امید حضور یافته و هدایای خود را حضورا به سمر اهدا نمودهاند، کم نبوده است. البته این خیریه راههای غیرحضوری مناسب و آسان مختلفی را تدارک دیده تا شما عزیزان بتوانید بی نیاز از رفت و آمد مبلغ مورد نظر خود را اهدا نمایید. اما غرض اینکه، مهراندیشانی که در این روزها هم پا به خانه امید میگذارند، قوت قلبی هستند برای مجموعه سمر، گویی به صورت غیر مستقیم به ما میگویند: اصلا لازم نیست نگران چیزی باشید، همه ما در کنار شما هستیم و با همدیگر از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد.
مگر میشود این همه چهره پرانرژی و روح بزرگ را دید و به احترامشان تعظیم نکرد؟! مگر امکان دارد در طول روز این تعداد انسان خیر را ببینید که بدون هیچگونه چشم داشتی و با تاکید بر ناشناس ماندنشان نیکوکاری میکنند و به احترامشان کلاه از سر برنداشت؟!
و اما نکته آخر، بیشترین میزان اجر و ثواب در عمل خیر به این است که در عین نیازمندی کمک کنید. در میان مهراندیشانی که از موسسه خیریه سمر حمایت میکنند، هستند افرادی که وضع مالی متوسط به پایینی دارند اما هر ماه بخشی از درآمد خود را کنار میگذارند تا بر روی لبان فرزندان سمر لبخند زیبایی نقاشی کنند. مهراندیشانی هم که بحمدلله وضع مالی مناسبی دارند، مدتهاست به صورت بی وقفه از فرزندان سمر حمایت میکنند. حال، در این ایام که کسب و کارهای زیادی در اقصی نقاط کشور تعطیل یا نیمه تعطیل شدهاند و سطح رفاهی بخش زیادی از جامعه کاهش یافته، حمایت از بیماران مبتلا به سرطان اجر و ثوابی بسیار بیشتر از روزهای عادی دارد. از شما عزیزی که این مقاله را مطالعه میکنید دعوت مینماییم تا در این امر خیر و عمل نیکوکارانه بسیار باارزش و موثر شریک شوید و دنیای سلامتجویان سمر را زیباتر و آخرت خود را پربرکتتر بسازید.
سرطان درمانپذیر است اگر مهر خود را دریغ نکنید.
۱. پرداخت آنلاین از طریق سایت سمر با کلیک کردن بر روی پرداخت اینترنتی سایت
۲. شماره حساب: 3338100100760361
۳. شماره کارت: 5022291900015429
۴. پرداخت با شمارهگیری کد: #900*4*733*